Комментарии: Fungsi dan Aplikasi Baru iOS 11 ! https://osofte.ru/2529-fungsi-dan-aplikasi-baru-ios-11/ и не только Wed, 28 Nov 2018 06:17:38 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.8 Автор: Aaron loidi https://osofte.ru/2529-fungsi-dan-aplikasi-baru-ios-11/#comment-23457 Mon, 29 Oct 2018 17:49:23 +0000 https://osofte.ru/2529-fungsi-dan-aplikasi-baru-ios-11/#comment-23457 iPhone 6s pakai iOS 11 ke? Atau pakai iOS 10 kalau Tak aku boleh update

]]>
Автор: Haziq Fikri https://osofte.ru/2529-fungsi-dan-aplikasi-baru-ios-11/#comment-23458 Mon, 29 Oct 2018 17:49:23 +0000 https://osofte.ru/2529-fungsi-dan-aplikasi-baru-ios-11/#comment-23458 Hai nak tanya boleh tak nak tahu iphone ape je yang support ios 11.4.1. Terima kasih.

]]>
Автор: Aiman shah https://osofte.ru/2529-fungsi-dan-aplikasi-baru-ios-11/#comment-23459 Mon, 29 Oct 2018 17:49:23 +0000 https://osofte.ru/2529-fungsi-dan-aplikasi-baru-ios-11/#comment-23459 aq suka fazlim psai sportin gila

]]>
Автор: Naz'riellz RLXLombok Tim https://osofte.ru/2529-fungsi-dan-aplikasi-baru-ios-11/#comment-23460 Mon, 29 Oct 2018 17:49:23 +0000 https://osofte.ru/2529-fungsi-dan-aplikasi-baru-ios-11/#comment-23460 Nak tanya sikit pasal saya tak pernah pakai iphone. Kalau tak upgrade ke ios terbaru ada masalah atau tak pada iphone kita…

]]>
Автор: raja. syahirul https://osofte.ru/2529-fungsi-dan-aplikasi-baru-ios-11/#comment-23461 Mon, 29 Oct 2018 17:49:23 +0000 https://osofte.ru/2529-fungsi-dan-aplikasi-baru-ios-11/#comment-23461 ad reveiw ios 12 tak ?

]]>
Автор: Kimamer Zyn https://osofte.ru/2529-fungsi-dan-aplikasi-baru-ios-11/#comment-23462 Mon, 29 Oct 2018 17:49:23 +0000 https://osofte.ru/2529-fungsi-dan-aplikasi-baru-ios-11/#comment-23462 Kau x keje ke…. smpai blay beli ip x… kau buat pe

]]>
Автор: Kill No Limit https://osofte.ru/2529-fungsi-dan-aplikasi-baru-ios-11/#comment-23463 Mon, 29 Oct 2018 17:49:23 +0000 https://osofte.ru/2529-fungsi-dan-aplikasi-baru-ios-11/#comment-23463 Aku nak tnya 1 soalan…. iphone5s sma vivo y53 mana lagi bagus

]]>
Автор: Fawwaz zul https://osofte.ru/2529-fungsi-dan-aplikasi-baru-ios-11/#comment-23464 Mon, 29 Oct 2018 17:49:23 +0000 https://osofte.ru/2529-fungsi-dan-aplikasi-baru-ios-11/#comment-23464 Boleh tak tunjukkan cara mengesan original or copy ori iphone

]]>
Автор: Ahmad Tharmizi https://osofte.ru/2529-fungsi-dan-aplikasi-baru-ios-11/#comment-23465 Mon, 29 Oct 2018 17:49:23 +0000 https://osofte.ru/2529-fungsi-dan-aplikasi-baru-ios-11/#comment-23465 apahal video ko ni bynk kodem iphone eh …

]]>
Автор: Asri 1996 https://osofte.ru/2529-fungsi-dan-aplikasi-baru-ios-11/#comment-23466 Mon, 29 Oct 2018 17:49:23 +0000 https://osofte.ru/2529-fungsi-dan-aplikasi-baru-ios-11/#comment-23466 Tolong tunjuk utk sandarkan iphone., dah 16 minggu tak sandarkan lagi

]]>